top of page

Nie Neuten! Feest

Vier mee op het grote "Nie Neuten! Feest"

Geachte Liberale vrienden en medestanders,

 

Stefaan Nuytten durft en werpt zich als “nobele onbekende” in de strijd om het Voorzitterschap van Open VLD onder de motto’s “Durven” en “Nie Neuten!”.

 

Stefaan durft zijn kennis en ervaring als “business coach” van zijn boekhoudklanten, als voormalig manager bij banken en overheidsbedrijven, en als “serial entrepreneur,  délen - ten voordele van de “Holding België” en haar dochter-onderneming – de NV Vlaanderen.

 

Stefaan,

“Ik ben trots op de vele positieve reacties die mijn kandidatuur teweeg brengt, dit wil ik alvast vieren, sàmen met iedereen die vindt dat er meer ruimte moet komen voor ondernemerschap en het “juk” van een té zwaar overheidsbeslag afgeworpen moet worden”.  Als u wil, ik zal durven!

 

Normaal volgde hier een uitnodiging voor het geplande grote GRATIS  - “Nie Neuten! Feest”... van donderdag 19 maart 2020. 

De Nationale Veiligheidsraad heeft met haar ingrijpende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus ons feest op donderdag aanstaande onmogelijk gemaakt.


Toch durf ik u nu al te bedanken voor uw sympathie en steun!  En spreek met u af voor het “Nie Neuten”  Feest op een later tijdstip!

 

Wat mag u verwachten van deze avond Vol Leute ... Nie Neuten! 

 

Een GRATIS, Plezante avond met Liberale Medestanders,  een “gedurfde dank u wel”-speech van Stefaan, een gedurfd optreden, een verrassend goeie DJ, een verrassende “aanwezigheids-tombola”, verrassende “P&Q-Culinair” verwen-momentjes, proeverij van het verrassende Neutenbier ... én een verrassend-gedurfde interactie met andere kandidaat-Voorzitters ...  

 

Wie mag u verwachten op het Nie Neuten! Feest ?

 

Elke liberale medestander, elke “middenstander”, elke ondernemer – groot of klein, uit de West-Vlaamse Regio of erbuiten, met blauw bloed en met een hart voor zijn zaak, zijn klanten, zijn medewerkers én hun families.

Maar evenzeer – elke blauwe mandataris, met een kloppend hart voor ondernemen in zijn lokale gemeenschap.

 

Dit Nie Neuten! Feest wilt u Nie missen

 

Wil u zeker zijn van uw deelname aan deze avond Vol Leute? Reserveer dan uw plaats via onderstaand contactformulier. 

U krijgt dan van zodra een definitieve datum is gekend uw gepersonaliseerde uitnodiging per mail toegestuurd.

Bij afgifte van deze uitnodiging aan de inkom, neemt u automatisch

deel aan de “aanwezigheids-tombola”

De inschrijvingen zijn beperkt tot 300 aanwezigen!

Stefaan Nuytten 

Kandidaat Voorzitter Open-VLD.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page